Livia Tromp

Hoi!

Ik ben Livia Tromp, 23 jaar (1999) en ik kom uit Den Haag. Momenteel ben ik bezig met het afronden van de bachelor Gezondheid & Leven aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Daarnaast doe ik nog twee online opleidingen; Fitnesstrainer A en Sportvoedingsdeskundige. Al sinds kleins af aan ben ik altijd erg actief bezig met sport. Zo heb ik van mijn 5e tot mijn 17e fanatiek atletiek beoefend bij Haag Atletiek. Met name de onderdelen 200m, 400m, verspringen en speerwerpen. Naast atletiek heb ik ook een aantal jaar gezwommen en gekickbokst. 

Tegenwoordig sta ik vaak in de sportschool waar ik veel aan krachttraining doe. Ook maak ik veel gebruik van de duinen in Den Haag voor een rustige wandeling, een intensieve intervaltraining of een lange hardloopsessie.

Tijdens de corona periode ben ik weer meer buiten gaan sporten waardoor ik mijn passie voor het lopen heb herontdekt. Ik loop zelf graag afstanden tussen de 5 en 21 km, maar een marathon of ultramarathon sluit ik zeker niet uit! 

Wat ik het leukste vind aan hardlopen, is dat je dit altijd en overal kan doen. Of je nou 2 uur of 20 min loopt, het geeft je altijd een voldaan gevoel. Ook gaat progressie boeken vanzelf, zolang je maar consistent blijft en daar wil ik jullie uiteraard bij helpen! En hoewel het een individuele sport is, is met een groep lopen toch altijd een stuk gezelliger!

Rooster