Trainers bij Hardlopen Den Haag

Professionele trainers

Hardlopen Den Haag werkt alleen met professionele trainers, maar stelt plezier boven strakke trainingsschema's. Natuurlijk worden de nieuwste ontwikkelingen op trainingsgebied nauwgezet gevolgd en direct in ons programma ingepast.
De meeste trainers zijn gecertificeerd door de KNAU of hebben een gelijkwaardige certificatie. Een enkeling heeft door jarenlange ervaring zijn kwaliteit als trainer bewezen.

Onze trainers

 • Hallo! Ik ben Floris, 27 jaar oud en ik hou van hardlopen. Als kind liep ik al regelmatig wedstrijden, en in mijn twintiger jaren heb ik de hobby weer opgepakt. Verder kun je mij regelmatig op de Montessorischool of het Stedelijk Dalton Lyceum vinden, waar ik met veel plezier de gymlessen mag organiseren. Nu doe ik dat nog als stagair en volg ik de HALO opleiding in Den Haag, maar binnenkort zal ik als volwaardig leraar voor de klas staan. Ik heb vanuit de gymlessen met allerlei sporten kennis mogen maken, van vechtsport tot dans, van turnen tot basketbal. Maar mijn echte passie zal ik altijd vinden in de loopsport, een van de weinige sporten die ouder is dan de sport zelf. Hardlopen is een lifestyle, voor mij een tweede natuur. Een passie die ik graag deel met andere, dus schroom vooral niet om me te benaderen met al je hardloopvragen.
   

  Verder hou ik veel van muziek, lekker eten en een feestje af en toe. Ik ben absoluut geen topsporter, daarvoor vind ik andere dingen te leuk. Maar de mentaliteit om door te zetten en het beste uit jezelf te halen, daar kan je op rekenen!

  Rooster

  Deze trainer geeft geen trainingen waar je je nu voor in kan schrijven.
 • Tekst volgt.

  Rooster

  Deze trainer geeft geen trainingen waar je je nu voor in kan schrijven.
 • Binnenkort meer informatie.

  Rooster

  Deze trainer geeft geen trainingen waar je je nu voor in kan schrijven.
 • Hoi!

  Ik ben Livia Tromp, 23 jaar (1999) en ik kom uit Den Haag. Momenteel ben ik bezig met het afronden van de bachelor Gezondheid & Leven aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Daarnaast doe ik nog twee online opleidingen; Fitnesstrainer A en Sportvoedingsdeskundige. Al sinds kleins af aan ben ik altijd erg actief bezig met sport. Zo heb ik van mijn 5e tot mijn 17e fanatiek atletiek beoefend bij Haag Atletiek. Met name de onderdelen 200m, 400m, verspringen en speerwerpen. Naast atletiek heb ik ook een aantal jaar gezwommen en gekickbokst. 

  Tegenwoordig sta ik vaak in de sportschool waar ik veel aan krachttraining doe. Ook maak ik veel gebruik van de duinen in Den Haag voor een rustige wandeling, een intensieve intervaltraining of een lange hardloopsessie.

  Tijdens de corona periode ben ik weer meer buiten gaan sporten waardoor ik mijn passie voor het lopen heb herontdekt. Ik loop zelf graag afstanden tussen de 5 en 21 km, maar een marathon of ultramarathon sluit ik zeker niet uit! 

  Wat ik het leukste vind aan hardlopen, is dat je dit altijd en overal kan doen. Of je nou 2 uur of 20 min loopt, het geeft je altijd een voldaan gevoel. Ook gaat progressie boeken vanzelf, zolang je maar consistent blijft en daar wil ik jullie uiteraard bij helpen! En hoewel het een individuele sport is, is met een groep lopen toch altijd een stuk gezelliger!

  Rooster

  Deze trainer geeft geen trainingen waar je je nu voor in kan schrijven.
 • Hi allemaal! 

  Mijn naam is Milou en ik ben een enthousiaste wandelaar. Van jongs af aan heb ik al een liefde voor wandelen, en die passie heeft mij geleid tot het verkennen van prachtige landschappen, van de groene velden van Nederland tot adembenemende bergen in het buitenland.

  Ik geloof sterk in de kracht van beweging in de buitenlucht en de positieve impact die het kan hebben op zowel lichaam als geest. Samen zullen we genieten van de frisse lucht, de natuurlijke omgeving en natuurlijk, de gezelligheid van onze wandelingen.

  Of je nu een beginner bent die op zoek is naar een leuke en effectieve manier om actief te worden, of een ervaren wandelaar die zijn techniek wil verbeteren, ik ben er om je te ondersteunen en te motiveren op elke stap van de weg.

  Laten we samen op pad gaan en de voordelen van Power Walking ontdekken terwijl we genieten van de prachtige Haagse duinen. 

  Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!


   

  Rooster

  Deze trainer geeft geen trainingen waar je je nu voor in kan schrijven.
 • Hardlopen is voor mij de veters strikken en gaan! Door de stad, over het strand en door het bos. 

  Ontspannen, genieten van de wisselende seizoenen, en volle bak tijdens een interval op de baan. 

  De strijd aan gaan met jezelf en telkens weer ontdekken.


  Sinds enkele jaren ben ik gecertificeerd hardlooptrainer bij AV’40 in Delft. 

  Ik geef training aan beginners en doorgewinterde langeafstandlopers, 

  met als doel samen genieten en het stimuleren van persoonlijke overwinningen. 


  “Want iedereen is een winnaar!”


  Ter uitbreiding van mijn kennis als trainer ben ik NGS gediplomeerd (top) sportmasseur. 

  Ik combineer graag mijn interdiciplinaire ervaringen, om een veelzijdige training 

  aan te kunnen bieden en zo gezond mogelijk te kunnen blijven sporten. 


  “Zie ik jou ook binnenkort bij een training?”


   

  Rooster

  Deze trainer geeft geen trainingen waar je je nu voor in kan schrijven.
 • Ola! Ik ben een enthousiaste sportieveling die altijd op zoek is naar nieuwe avonturen en uitdagingen. Naast dat ik bewegingswetenschappen studeer, hou ik ervan om in mijn vrije tijd lekker op pad te gaan in de natuur. Vroeger deed ik dit in Den Haag; veel op het strand en op de atletiekbaan te vinden. Tijdens de periode op Haag Atletiek heb een goede basis gelegd en veel 400 en 1500 meter wedstrijdjes gelopen. Nu ik in Amsterdam woon was hardlopen de beste manier om de stad te leren kennen! De afstanden werden steeds langer en grenzen werden verlegd. Het afgelopen jaar heb ik voor het eerst een marathon, een duatlon en een aantal trailruns gelopen, en dit waren zeker niet de laatste! Hardlopen kan altijd en overal, geeft rust, houdt je fit en is met een groepje ook nog eens erg gezellig. Of je nu grote doelen hebt of gewoon lekker wilt hollen, mijn doel is bereikt zodra je – net als ik – van hardlopen begint te houden en met een voldaan en gelukkig gevoel thuis komt na elke training.

  Rooster

  Deze trainer geeft geen trainingen waar je je nu voor in kan schrijven.
 • Mijn naam is Richard, 


   

  Van jongs af aan heb ik gesport, (wedstrijdwielrennen en zwemmen), uiteindelijk bij Defensie beland, waar ik veel de mogelijkheid kreeg om te sporten. 

  Tijdens die tijd kwam ik in aanraking met iemand die de triatlonsport beoefende. Ik dacht he..die combi kan ik ook wel maken. Alleen had ik toen een onwijze hekel aan hardlopen. Toch begonnen bij de atletiekvereniging Hollandia (Hoorn) daar ben ik zo geraakt door het "hardloop' virus dat ik nu ondertussen een 5-tal marathons heb gelopen en mijn trainersopleiding bij de Atletiekunie in 2023 heb behaald. En loop ik nu alweer enkele jaren bij Haag atletiek, daarnaast geef ik ook hardlooptraining bij de triatlon club in Den Haag.


   

  Samenlopen is leuker. Ook een fijne manier om gezond en fit te blijven. Ik vind het leuk om mijn passie voor het lopen aan anderen over te dragen. Wil je werken aan je conditie, looptechniek, sneller worden of trainen voor een bepaalde afstand? En wil je samen met andere hardlopers trainen? 

  Schrijf je dan in.  


   

  Sportieve groet


   

  Richard 

  Rooster

  Deze trainer geeft geen trainingen waar je je nu voor in kan schrijven.
 • test test test

  Rooster

  Deze trainer geeft geen trainingen waar je je nu voor in kan schrijven.
 • Hoi,  

  Ik ben Vincent Holleman, geboren (1974) en getogen in Den Haag. Na het voltooien van HBO Maatschappelijk Werk en Post HBO Coaching heb ik Sociologie gestudeerd in Rotterdam. Ik heb veel verschillende sporten beoefend. Pas sinds 2011 ben ik begonnen met hardlopen. In eerste instantie trainde ik met vrienden voor de CPC loop. Nog altijd één van mijn favoriete wedstrijden.

  In 2012 werd ik lid van een atletiekvereniging. En sindsdien geniet ik van het lopen in groepsverband. Vanaf 2016 verzorg ik trainingen bij Haag Atletiek, eerst als assistent-trainer voor CPC groepen en een gevorderde loopgroep voor de wegatletiek. In 2019 ben ik geslaagd voor de trainersopleiding bij de Atletiekunie. Daarna heb ik diverse bijscholingen gevolgd (o.a. Running bootcamp, Lopen op hartslag en in zones, Start to run, Themagerichte looptechniek).  

  Zelf geniet ik van het lopen door de bossen en parken van Den Haag. Ook doe ik graag mee aan wedstrijdjes in de regio. Ik loop diverse afstanden (5k tot en met marathon). Het lopen wissel ik soms af met zwemmen en fietsen. Op vakantie ga ik graag surfen en duiken, bij voorkeur in Latijns-Amerika of Azië.  

  Samen lopen is leuker. Ook een fijne manier om gezond en fit te blijven. Ik vind het leuk om mijn passie voor het lopen aan anderen over te dragen. Wil je werken aan je conditie, looptechniek, sneller worden of trainen voor een bepaalde afstand? En wil je samen met andere hardlopers trainen? Schrijf je dan in.  

  Rooster

  Deze trainer geeft geen trainingen waar je je nu voor in kan schrijven.