Trainers bij Hardlopen Den Haag

Professionele trainers

Hardlopen Den Haag werkt alleen met professionele trainers, maar stelt plezier boven strakke trainingsschema's. Natuurlijk worden de nieuwste ontwikkelingen op trainingsgebied nauwgezet gevolgd en direct in ons programma ingepast.
De meeste trainers zijn gecertificeerd door de KNAU of hebben een gelijkwaardige certificatie. Een enkeling heeft door jarenlange ervaring zijn kwaliteit als trainer bewezen.

Onze trainers

 • Training gesloten.

  Rooster

  Deze trainer geeft geen trainingen waar je je nu voor in kan schrijven.
 • Tekst volgt.

  Rooster

 • Binnenkort meer informatie.

  Rooster

 • Volgt.

  Rooster

  Deze trainer geeft geen trainingen waar je je nu voor in kan schrijven.
 • Ola! Ik ben een enthousiaste sportieveling die altijd op zoek is naar nieuwe avonturen en uitdagingen. Naast dat ik bewegingswetenschappen studeer, hou ik ervan om in mijn vrije tijd lekker op pad te gaan in de natuur. Vroeger deed ik dit in Den Haag; veel op het strand en op de atletiekbaan te vinden. Tijdens de periode op Haag Atletiek heb een goede basis gelegd en veel 400 en 1500 meter wedstrijdjes gelopen. Nu ik in Amsterdam woon was hardlopen de beste manier om de stad te leren kennen! De afstanden werden steeds langer en grenzen werden verlegd. Het afgelopen jaar heb ik voor het eerst een marathon, een duatlon en een aantal trailruns gelopen, en dit waren zeker niet de laatste! Hardlopen kan altijd en overal, geeft rust, houdt je fit en is met een groepje ook nog eens erg gezellig. Of je nu grote doelen hebt of gewoon lekker wilt hollen, mijn doel is bereikt zodra je – net als ik – van hardlopen begint te houden en met een voldaan en gelukkig gevoel thuis komt na elke training.

  Rooster

 • Hoi,  

  Ik ben Vincent Holleman, geboren (1974) en getogen in Den Haag. Na het voltooien van HBO Maatschappelijk Werk en Post HBO Coaching heb ik Sociologie gestudeerd in Rotterdam. Ik heb veel verschillende sporten beoefend. Pas sinds 2011 ben ik begonnen met hardlopen. In eerste instantie trainde ik met vrienden voor de CPC loop. Nog altijd één van mijn favoriete wedstrijden.

  In 2012 werd ik lid van een atletiekvereniging. En sindsdien geniet ik van het lopen in groepsverband. Vanaf 2016 verzorg ik trainingen bij Haag Atletiek, eerst als assistent-trainer voor CPC groepen en een gevorderde loopgroep voor de wegatletiek. In 2019 ben ik geslaagd voor de trainersopleiding bij de Atletiekunie. Daarna heb ik diverse bijscholingen gevolgd (o.a. Running bootcamp, Lopen op hartslag en in zones, Start to run, Themagerichte looptechniek).  

  Zelf geniet ik van het lopen door de bossen en parken van Den Haag. Ook doe ik graag mee aan wedstrijdjes in de regio. Ik loop diverse afstanden (5k tot en met marathon). Het lopen wissel ik soms af met zwemmen en fietsen. Op vakantie ga ik graag surfen en duiken, bij voorkeur in Latijns-Amerika of Azië.  

  Samen lopen is leuker. Ook een fijne manier om gezond en fit te blijven. Ik vind het leuk om mijn passie voor het lopen aan anderen over te dragen. Wil je werken aan je conditie, looptechniek, sneller worden of trainen voor een bepaalde afstand? En wil je samen met andere hardlopers trainen? Schrijf je dan in.  

  Rooster